Агенция за контрол на просрочени задължения“ ЕООД е стабилен, отговорен и лоялен партньор на „Банка ДСК“ АД. В сътрудничеството ни с външни агенции при продажба на вземания, дружеството е един от основните ни партньори, като съвместната ни работа датира от 2018 г.

Доротея Николова
Изпълнителен Директор
"Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД е наш надежден и отговорен партньор. Агенцията се отличава и със своята лоялност към БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България.
Изтегли референция
Цветомира Седянкова
Мениджър Съдебно събиране и събиране на място
На "Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД разчитаме за бързото обработване на информацията подадена от нас, регулярната и коректна отчетност към регулаторните органи.
Изтегли референция
Кирил Михайлов
Изп. Директор на "Изи Асет Мениджмънт" АД
"Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД предлага ефективно и качествено сътрудничество в областта на събиране на вземания. Дружеството разполага с екип от професионалисти, които в съвместната ни работа демонстрират гъвкавост и опитност по отношение на договорените ни отношения, бързина и коректност в обработването на подадената информация.
Изтегли референция
Десислава Димитрова
Управител
Дружеството е наш основен партньор в сферата на съдебното събиране и изкупуването на просрочени задължения по отпуснатите от нашето Дружество кредити. Съвместната ни дейност показва, че "Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД изпълнява ангажиментите си професионално, чрез ефективен стил на работа и задълбочен опит в събирането на просрочени задължения.
Изтегли референция
Цветан Кръстев
Управител
Основно преимущество на "Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД е обстоятелството, че разполага с висококвалифицирани мениджъри с дългогодишен практически опит и доказан експертен екип. Те притежават знания и умения и са основно специализирани в събирането на просрочени вземания по необслужвани от заемателите парични кредити. В изпълнение на своите задължения, експертите стриктно спазват и се съобразяват с действащото в България законодателство.
Изтегли референция
Николай Николов
Изпълнителен директор
За времето на съвместната дейност между "ЕЙВЪН КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ" ЕООД и "Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД са изградени коректни работни отношения на основата на диалог и без забележки към нивото и качеството на извършената от Дружеството дейност. Наред с високите стандарти на работа, основен приоритет на екипа на "Агенция за контрол на просрочени задължения" ЕООД е запазване на добрата репутация и име на своите клиенти.
Изтегли референция
Даниел Шопов
Управител

СертификатиКонтакти

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че спазвайки добрите практики при защита на личните Ви данни, направихме изменения и допълнения в нашата Политика за поверителност, считано от 01.04.2020 г. Моля, да се запознаете с обновената ни Политика за поверителност в съответната секция на сайта ни.
Благодарим за успешното ни сътрудничество!

С уважение и отговорност,
„Агенция за контрол на просрочени задължения“ ЕООД