АКПЗ отбеляза любимия на децата и родителите празник с много поводи за усмивки и благородна инициатива под наслов „За повече думи“.

По случай Международния ден на детето АКПЗ осигури специални образователни игри за децата на колегите, като средствата от тях ще осигурят допълнителни часове слухово-речева рехабилитация на децата в Образователен център за деца и младежи с увреден слух “Яника”.

Малчуганите на нашите колеги ще зарадваме с игри, разработени от преподаватели в център "Яника", които развиват въображението, фантазията, мисленето, обогатяват с полезни знания за околния свят.

Тези образователни материали въплъщават и това, от което се ръководим в АКПЗ – Човечността и Отговорността към хората – независимо дали са  колеги, партньори, клиенти, техни близки или някой в нужда.

Вярваме, че заедно можем да променяме средата, в която живеем и с малки стъпки да бъдем причината за повече детски усмивки.



Ето го и нашият пореден сертификат за участието ни в благородна кауза – този път каузата „За повече думи“ на фондация Яника.


И ние благодарим на екипа на Яника за сътрудничеството и за възможността да бъдем именно днес – в Празника на детето,  в подкрепа на децата от центъра.


Център за деца с увреден слух "Яника" е уютно пространство от домашен тип, в което децата със слухови нарушения работят със специалисти и играят с връстници. От своето създаване през 2009 г. образователният център за деца и младежи с увреден слух “Яника”  е помогнал на повече от 100 деца с кохлеарни импланти и слухови апарати да се адаптират в масовите детски градини и училища.

Сертификати

Контакти

Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че спазвайки добрите практики при защита на личните Ви данни, направихме изменения и допълнения в нашата Политика за поверителност, считано от 01.01.2023 г. Моля, да се запознаете с обновената ни Политика за поверителност в съответната секция на сайта ни.
Благодарим за успешното ни сътрудничество!

С уважение и отговорност,
„Агенция за контрол на просрочени задължения“ AД